Pályázat

 

Sajtóközlemény

A Stony-Plusz Kft. komplex fejlesztése a piaci kihívásokhoz történő alkalmazkodás érdekében

2022.11.03.

A STONY-PLUSZ Ingatlanforgalmazó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” felhívására benyújtott, GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03191 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmét 69,16 millió Ft európai uniós feltételesen vissza nem térítendő támogatásra érdemesnek ítélték.

 

A projekten belül megvalósult egy kereskedelmi telephely komplett beépítése. Raktárépület, irodaépület felépítése, gépjármű beálló kialakítása. Az irodaépület melegvíz ellátásához szelektív síkkollektor kerül beszerzésre. Az így kialakított nagykereskedelmi egységben az árukészlet mozgatását korszerű targonca segíti. A projekt által a tevékenységünk forgalmát növeltük, vevőkörünk is bővült.

Beszerzésre és telepítésre került a korábban már működő nagykereskedelmi telephelyünkre egy technológiai fejlesztést képviselő innovatív polcrendszer. A különleges teherbírású, hosszú élettartammal rendelkező karos polcrendszerrel lehetővé vált az árukészlet tárolásánál a “felfele terjeszkedés”, a rendszerezett, állványra pakolt termékek jobban átláthatóak, ez növelte a munkánk hatékonyságát. Az Informatikai képzésen elsajátított ismeretek segítik a kereskedelmi tevékenység folyamatát, a megnövekedett forgalom által előidézett nagyobb adminisztrációs teher csökkentését, a munka pontosságát.

 

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.

A projekt kezdete: 2021.12.15.

A projekt vége: 2022.10.13.

A projekt megvalósítási helyszíne:

  • 5600 Békéscsaba, Széna utca 1/2. 5545/14 hrsz.
  • 5600 Békéscsaba, Balassa utca 33. 6147/25 hrsz.

 

Támogatási konstrukció keretében folyósított támogatás: 69 160 115 Ft

Igényelt visszatérítendő támogatás mértéke: 70 %

Összköltség: 98 800 165 Ft

 

 

További információ kérhető: xilanfaaruhaz@gmail.com